istiridye mantar tohumu - Genel Bakış

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları hummalıca bağlayın.

İstiridye mantarı yapmak muhtevain tohumlar, ekseri mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte etap hamle istiridye mantarı tohumlarını nasıl ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve sağladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem bile afiyet açısından dikkate ayar özellikler taşımaktadır.

Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği sektörü ile beraber mantar tohumu satış bölgeleri adetsı artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile faziletli rakamlarda kazanç mizan fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilgelik bağırsakin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi çıbantan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup genellikle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak website da satın aldatmaınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan kesinlikle yetiştireceğinizle ilgili genel adımlar:

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize kılmak yürekin hamam kez içre takribî bir saat bekletin.

özge bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir kayran yeterli gelmektedir. Zir yer alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime saksılanılabilir.

· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı yapmak dâhilin kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoğunlukla ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde hâk sıcaklığı mütenasip olacaktır.

· İceberg marulu çoklukla itici albeni koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseri baharatın erken veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Bölge sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye iye tohumları seçin. Bu ekseri mantar yetiştirme kitleriyle bile gelir veya çeşitli vandözlardan temin edilebilir.

Hasat Şapka kısmı kenarlarından bayağıya tamam kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Umumiyetle ekimden 4-6 hafta sonra ilk hasat gerçekleşir. Hasat esnasında mantarların kök kısmını dikkatlice kesin.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “istiridye mantar tohumu - Genel Bakış”

Leave a Reply

Gravatar